Er du på jakt etter en aktivitet utenom det vanlige?

Arrangement

Hvert bidrar Florø Golfklubb til ulike arrangement som firmaturer, private lag, runde dager, bryllup med mer. I tillegg til gode lokaler kan vi legge opp til morsomme golfaktiviteter tilpasset alle. 

Borgstova er det eldste huset på Brandsøy Hovedgard og den er datert tilbake til midten av 1700-talet. I lensmann Tyvoll si tid vart huset brukt som arrest og det heter seg at Gjest Baardsen satt i arresten på loftet, men klarte å rømme på finurlig vis. Huset har òg vært brukt som skolestue i den tida det var såkalt «omgangsskole». Hovedhuset i Brandsøy er fra 1820 og huset ved siden av er fra 1828. Borgstova er i dag restaurert og framstår som ei fin blanding av gammalt og nytt materiale i opprinnelig stil.

I Borgstova kan en traktere inntil 12-15 personer. Huset har et lite kjøkken og eige toalett. Om en ønsker ei samling utenom det vanlige er Borgstova et godt val. Intimt, en følelse av gamle dager, og noe helt utenom det vanlige. Et lokale i gammal stil - vekk fra stress og mas, en middag eller et møte, ikke lenger vekk enn Brandsøy. Florø Golfklubb, sammen med Brandsøy Planteskole, tilbyr arrangement utenom det vanlige. Vår samarbeidspartner på catering er Bistro to Kokker.

I tillegg har vi låven på planteskolen som passer for de litt store arrangementene. 

Ønsker du mer info eller tilbud så ta kontakt!