Florø Golfklubb ønsker hjertelig velkommen til ny sesong på golfbanen i Brandsøy. Både driving rangen og selve banen er åpne, så nå er det på tide å tørke støvet av golfkøllene. God dugnadsinnsats den siste tiden har gjort banen spillbar.

Vi har gleden av å annonsere at alle greener nå er åpne for spill, og hele banen er tilgjengelig for bruk! Terminlisten vil bli publisert snart. Husk at den første søndagsturneringen allerede finner sted førstkommende søndagen den 5. mai 😎. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Husk å registrere deg i GolfBox og bruk peg på...

Florø Golfklubb har i år jobbet hardt med å realisere et betydelig prosjekt: oppføringen av et nytt lokale til en topp moderne Trackman golfsimulator på Planteskulen i Brandsøy. Prosjektet nærmer seg slutten, og det gjenstår bare noen små detaljer før vi kan ta det i bruk fullt ut.

Florø Golfklubb opplever en sterk vekst i medlemsmassen. I fjor fikk klubben rundt 150 nye medlemmer, og i år har vi hittil fått hele 55 medlemmer så langt i sesongen, opplyser Golfbox-administrator og kasserer Odd Erik Natvik

Golftrening

22.05.2023

Florø Golfklubb ønsker å skape golfglede ved å starte opp trening for alle våre medlemmer. Treningen vil være gratis for våre medlemmer. Ansvarlig for treningene vil være Pål Hatteberg.

Florø Golfklubb ønsker hjertelig velkommen til ny sesong på golfbanen i Brandsøy. Både driving rangen og banen er åpne, så nå er det på tide å tørke støvet av golfkøllene å komme i gang med årets sesong. Flott dugnadsinnsats den siste tiden har bidratt til at vi har kunnet åpnet banen tidlig i år.

Tirsdag 14. juni hadde vi besøk av hele 67 kjekke elever fra Flora videregående skole som hadde aktivitetsdag hos Florø Golfklubb. Det synes vi i klubben er skikkelig stas! Selv om værgudene tidvis jobbet litt i mot oss var dette ikke til noen hinder for ungdommene. De viste stort pågangsmot og lærevillighet som imponerte våre instruktører stort.

Klubbmesterskapet 2021 ble avholdt søndag 22. august. Strålende vær, topp forhold på bana og mye bra golf. Vinnere av de tre klassene blei Magnus Vasset ( junior), Tove Natvik (damer) og Lars Gunnar Waage (herrer). Gratulerer med solid innsats! Mange takk til arrangementskomiteen og banemannskapet for fin gjennomføring og god innsats.

Lørdag 12. juni var det offisielle åpning av våre nye utvidet bane i Brandsøy. Selv om værgudene ikke helt spilte på lag med oss, så var det godt oppmøte og god aktivitet på golfbanen. En stor takk til Jacob Nødseth for fin tale og snorklipping. Takk også til Ingrid Stavang som representert Sunnfjord Golfklubb og Elisabeth Solheim leder for...

Florø Golfklubb ønsker velkommen til ny sesong på «ny» bane. Driving rangen er åpen nå, og selve banen åpner lørdag den 1. mai. Dagen etter kjører vi årets første turnering, og håper mange blir med på en sosial og hyggelig runde med golf i fint vær og fantastiske omgivelser.