Klubbmesterskapet 2021 ble avholdt søndag 22. august. Strålende vær, topp forhold på bana og mye bra golf. Vinnere av de tre klassene blei Magnus Vasset ( junior), Tove Natvik (damer) og Lars Gunnar Waage (herrer). Gratulerer med solid innsats! Mange takk til arrangementskomiteen og banemannskapet for fin gjennomføring og god innsats.

Lørdag 12. juni var det offisielle åpning av våre nye utvidet bane i Brandsøy. Selv om værgudene ikke helt spilte på lag med oss, så var det godt oppmøte og god aktivitet på golfbanen. En stor takk til Jacob Nødseth for fin tale og snorklipping. Takk også til Ingrid Stavang som representert Sunnfjord Golfklubb og Elisabeth Solheim leder for...

Florø Golfklubb ønsker velkommen til ny sesong på «ny» bane. Driving rangen er åpen nå, og selve banen åpner lørdag den 1. mai. Dagen etter kjører vi årets første turnering, og håper mange blir med på en sosial og hyggelig runde med golf i fint vær og fantastiske omgivelser.

I helgen ble det gjennomført nok en god dugnad hvor hele 19 medlemmer deltok. Takket være godt oppmøte på alle dugnadene i vår kan banen åpnes tidligere enn planlagt den 1. mai. Driving rangen er åpen for bruk og det er blitt satt ut utlånskøller til fri benyttelse. Det er også satt ut bøtte med såpevann for rengjøring av utlånskøller...

Det var godt frammøte på årets første damekveld. Lasse Waage og Pål Hatteberg, som begge er VTG-instruktører, var med.

Styret har gjennom vinteren jobbet godt med å forberede årets golfsesong. Nå som banen er slopet og godkjent ligger alt til rette for tidenes golfsesong på vår idylliske bane i Brandsøy. I helgen som var ble årets første dugnad gjennomført.

Nye hull nr. 6 ble offisielt åpnet 8. september av ordfører Ola Teigen på ekte golfvis. Etter tale av nestleder i klubben, Arne Olsen og av Ola Teigen ble hullet åpnet med et utslag på hull 6. Deretter fulgte kake og Mozell. Ola fikk også prøve seg som Caddie for Arne under deler av konkurransen. Vinner på Bruttoscore ble...

Siden starten på prosjektet for et år siden, har Florø Golfklubb gjort arbeid på så å si alle de seks hullene som skal utgjøre den nye, godkjente banen. Entreprenør Ramsdal Maskin har holdt på i fire uker nå, og har gjort seg ferdig med det avtalte arbeidet. Takk til dem for vel utført arbeid!

Åpne dag

08.05.2019

Florø Golfklubb inviterte til åpen dag på bana. Utvidelse av banen er godt i gang. Les artikkel i Firdaposten her.

Årets første dugnad ble gjennomført lørdag 14. april i et strålende vær. Etter iherdig innsats ble driving rangen klar for åpning. Utstyrsparken til klubben er også overhalt og klar for sesongen. Takk for god innsats til alle som var med.