Banekart og beskrivelse

Godkjent bane med 6 hull, driving range, putting green med sandbunker og chipping område. Idyllisk beliggende i Brandsøy noen minutter kjøring fra Florø. 


HULL 1
Par 3. Florø Golfklubb sitt åpningshull har et vakkert, men relativt krevende utslag. Greenen heller litt fra høyre til venstre og er voktet av bunker i framkant og i bakkant.


HULL 2
Par 4. Krevende "dogleg" der ballen må legges strategisk til på fairway før den kan slås inn mot green. Svak oppoverbakke i starten av bred fairway. Hellende terreng i «dogleg». 


HULL 3
Par 3. Bruk rampen for å sjekke om det er klart for spill. Utspill til blind green. Rødt straffeområde til venstre. Gult straffeområde på bakketopp. Bunker bak green.


HULL 4
Par 5. Banens vanskeligste hull. Her kan du endelig ta fram driveren og la det stå til. «OB» til venstre for gruslagt vei. OBS! bunker midt i fairway. Rødt straffeområde til venstre etter dogleg. Krevende innspill til blind green.


Hull 5
Par 3. Et kort og oversiktlig hull. Rødt straffeområde til venstre. Greenen heller i bakkant. Dropsone til høyre.


HULL 6
Par 4. Banens mest spennende hull. Smalt utspill for både herrer og damer til svak «dogleg» høyre. Rødt straffeområde på begge sider av fairway. Bunker til venstre og til høyre i framkant av greenen. Flott avslutningshull!LOKALE REGLER

Fri drop på gruslagte veier

Hull 4: OB - out of bounds - til venstre for grusveienDronefilm av banen fra 2014