Nyhet! Golfsimulator


Endelig er golfsimulatoren her!

Vi i Florø Golfklubb er stolte og glade for å kunngjøre at vi nå tilbyr en toppmoderne golfsimulator! Dette har vært en etterlengtet tillegg, spesielt gjennom vintermånedene, og vi er begeistret over å kunne tilby denne nye aktiviteten til våre medlemmer.

Enkel booking og betaling

For en problemfri spillopplevelse bestilles spill gjennom bestilling i Golbox i forkant. Før oppstart må man også registrere seg med fullt navn i Trackman. For spillere uten Golfbox holder det med å registrere seg med fullt navn på Trackman-systemet. Den som booker tid i Golfbox, er ansvarlig for betalingen. Vi anbefaler at hver spiller betaler individuelt via VIPPS for enkelhets skyld.

Prisinformasjon

Prisene for å bruke simulatoren er satt per time. Normalt sett tar en runde med 18 hull omtrent én time per spiller. For eksempel, hvis en gruppe på fire spillere skal spille sammen, vil total spilletid være 4 timer. Alle prisene og kategoriene er tilgjengelige i Florø GK sin VIPPS-butikk.

Årskort

Spillere med årskort betaler ikke pris per time og kan bruke simulatoren så mye de vil begrenset opptil 2 timer per dag. Skulle det være behov for lengre spilletid, må de andre spillerne i gruppen foreta bookingen. De som ikke har årskort, betaler sin egen timepris når de spiller sammen med en som har årskort.

Prisliste

  • Årskort, helt år kr 4000,- 
  • Årskort, ektefelle/partner, helt år k 2500,- 
  • Årskort junior (t.o.m. 19 år)/student kr 2300,- 
  • Timepris mandag – fredag før kl. 16 kr 150 
  • Timepris mandag – fredag etter kl. 16 kr 200 
  • Timepris helg og røde dager kr 200 
  • Junior ifølge m/voksne med årskort halv timepris, henholdsvis kr. 75 eller kr. 100.  

Forberedelser før spill

For å sikre den beste spillopplevelsen for alle, ber vi om at alle køller vaskes før du starter innesesongen. Det er viktig å bruke nye og hele golfballer som ikke har blitt brukt utendørs. Baller med tusjmerker er ikke tillatt. Skulle en ball bli skadet under spill, må den byttes ut med en ny.

Vi gleder oss til å se dere på vår nye golfsimulator og ønsker alle en fantastisk innesesong med golf!