Velkommen til ny sesong på golfbanen i Brandsøy!

14.05.2024

Florø Golfklubb ønsker hjertelig velkommen til ny sesong på golfbanen i Brandsøy. Både driving rangen og selve banen er åpne, så nå er det på tide å tørke støvet av golfkøllene. God dugnadsinnsats den siste tiden har gjort banen spillbar.

Terminlista for sesongen finner du her.

Som du ser, er det organiserte turneringer hver søndag helt fram til sesongslutt i september.

Søndag 5. mai kjører vi årets første turnering, en så kaldt Texas scramble, som vi tradisjonelt har kjørt på søndagene. Det er en sosial spilleform med 3-4 stykker på hvert lag. Vi starter kl. 11.00 (med oppmøte senest kl. 10.30 og påmeldingsfrist er senest 10:00), koster kr. 100,- i startavgift (betales ved start) for medlemmer (gratis for Premium-medlemmer), vi spiller 2 runder à 6 hull, og alle starter samtidig («shotgun-start»), så det tar ca. 2 timer. Premieutdeling og kaffe i etterkant. Vi håper at mange vil bli med på en hyggelig runde med golf i fint vær og fantastiske omgivelser.

Vi fortsetter suksessen med Order of Merit. Det er 5 turneringer i løpet av sesongen som vil være individuelle, 18-hulls Stableford-turneringer. For hver enkelt spiller vil de 3 beste resultatene av de 5 telle, og vi vil kåre vinnere etter siste turnering i september.

Til alle disse arrangementene blir det påmelding gjennom Golfbox. Dette er et dataprogram som brukes av alle klubbene i Norge og flere andre land. Det er enkelt å bruke når en først har prøvd, og gir store fordeler både for klubb og spiller. Vi ønsker derfor at alle medlemmer tar dette i bruk både ved bestilling av runder og ved påmelding til turneringer/arrangementer. Påmelding og avmeldingsfrist er senest en time før start.

Har du ikke prøvd Golfbox? Som medlem av Florø Golfklubb har du allerede tilgang. Gå inn via innloggingsvinduet på klubbens hjemmeside (midt på forsiden står det: Logg inn i GolfBox). Du kan også laste ned Golfbox-appen på telefonen din.

Hvis du har problemer med innloggingen, så kontakt klubbens kasserer Odd Erik Natvik på e-okonomi@florogolf.no eller telefon 90544102.

Når du har logget inn, kan du i menyen på venstre side både melde deg på klubbturneringer, bestille spilletid og gjøre mange andre ting.

Husk at samtlige runder på golfbanen skal registres i Golfbox før runden starter.

Så da er det bare å glede seg til en ny golfsesong. Finn fram køllene, ta noen økter på den flotte driving rangen og treningsområdet, og gjør deg kjent med Golfbox!

Vi sees på banen!