Velkommen til golfsesongen 2021!

27.04.2021

Florø Golfklubb ønsker velkommen til ny sesong på «ny» bane. Driving rangen er åpen nå, og selve banen åpner lørdag den 1. mai. Dagen etter kjører vi årets første turnering, og håper mange blir med på en sosial og hyggelig runde med golf i fint vær og fantastiske omgivelser.

Terminlista for sesongen finner du her.

Som du ser, er det stort sett tre dager med organisert spill hver uke:

  • De tradisjonelle søndagsturneringene, der vi deler oss inn i lag på 3-4 spillere og spiller en såkalt Texas scramble. Starter kl. 12.00 (med oppmøte senest kl. 11.30), koster kr. 100,- i startavgift for medlemmer (betales ved start - helst på VIPPS - gratis for Premium-medlemmer), vi spiller 2 runder à 6 hull, alle starter samtidig («shotgun-start»), så det tar ca. 2 timer. Premieutdeling og kaffe i etterkant.
  • Damegolf på mandager. Frammøte kl. 17.30, så deler vi oss inn i grupper. Lavterskel, sosialt og gratis.
  • Onsdagsgolf. Dette er nytt av året. Ikke en formell turnering, men et organisert tilbud for de som ønsker å gå en full 18-hulls runde (eller 12 hull) sammen med andre, for bl.a. å kunne få en handicap-tellende runde. Frammøte kl. 17.00. Gratis for medlemmer.

Til alle disse arrangementene blir det påmelding gjennom Golfbox. Dette er et dataprogram som brukes av alle klubbene i Norge og flere andre land. Det er enkelt å bruke når en først har prøvd, og gir store fordeler både for klubb og spiller. Vi ønsker derfor at alle medlemmer etter hvert tar dette i bruk både ved bestilling av runder og ved påmelding til turneringer/arrangementer.

Har du ikke prøvd Golfbox? Som medlem av Florø Golfklubb har du allerede tilgang. Gå inn via innloggingsvinduet på klubbens hjemmeside. Det ser slik ut:

 Hvis du har problemer med innloggingen, så kontakt klubbens kasserer Odd Erik Natvik på e-post odd.erik.natvik@natvik.no eller telefon 90544102.

Når du har logget inn, kan du i menyen på venstre side både melde deg på klubbturneringer, bestille spilletid og gjøre mange andre ting.

Siden dette med Golfbox er nytt for mange, holder vi et minikurs nå førstkommende torsdag den 29. april kl. 17.30 i klubbhuset på banen i Brandsøy.

Det varer en halvtimes tid, og du får anledning til å bli kjent med Golfbox, melde deg på til turneringa den 2. mai, og generelt stille spørsmål om det er ting du lurer på. Vi tar hensyn til Corona-reglene.

Så da er det bare å glede seg til en ny golfsesong. Finn fram køllene, ta noen økter på den flotte driving rangen og treningsområdet, og gjør deg kjent med Golfbox!

PS! Siden Golfbox er nytt, vil vi de første par gangene akseptere at du melder deg på fysisk på turneringsdagen og ikke gjennom Golfbox. Men vær da ute i god tid, minst 45 minutter før start.

Vi sees på banen!